My Chemical Romance || MCRmyHUN || Hivatalos Magyar rajongói oldal | Feloszlott a My Chemical Romance (2013)

Itt továbbra is megtaláltok:

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

× Mama lyric video
többi ilyen videónk

× "MCR saved my life"
A te életedet hogyan változtatta meg a banda? Osszd meg velünk! 

 

Az oldalon található tartalom bármely részét máshol, engedély nélkül feltüntetni TILOS!

admin: Krisza email

design: Krisza
nyitás: 2007.febr.11.
tárhely: G-Portál
kategória: zene

Button:

Az oldal szerkesztője csak és kizárolag az álmaiban áll kapcsolatban a banda valamely tagjával, hozzátartozóival, vagy a menedzserükkel.

Krisza

 

 

Saját oldalak:

 

Kiemelt csere: szabályok
 Green Day Brian Molko Marilyn Manson
Paramore  
   

 

 

 

Üdvözlünk Magyarország legnagyobb MCR rajongói oldalán, a Zombeee-n!

Itt tájékozódhatsz az egykori MCR tagok legújabb projektjeiről, fellépéseikről, célunk továbbra is az, hogy népszerűsítsük a banda munkásságát, és segítsünk a magyar rajongóknak, hogy megismerhessék egymást.
We'll carry on! Szeretettel várunk a facebook csoportunkba, valamint az alábbi oldalakon is: 

              


 
Mikey Way blogja

Jun 14, 2006 -- Skeleton Crew

„Hi,
Srácok, azt akarom, hogy nézzetek meg valami elképesztőt, amit Frank és néhány közeli barátunk hozott létre. Van egy Skeleton Crew nevű vállalata, amit néhányan bizonyára már ismertek. Az egész csak most kezdett el működni, szóval arra buzdítok mindenkit, hogy nézze meg.  Mostanáig kiadtak egy teljes albumot, egy Hot Like A Robot nevű bandával, és nem sokára jön egy EP David Costa-tól. Tonnányi hihetetlen ruha van( pólók, nyakkendők, sapkák) és egy csomó más dolog is várható ( könyvek, képregények, búvárfelszerelés, stb.)”

www.skeletoncrewonline.com

May 13, 2006 -- "I miss every day without you kid...."

„Hi, a rock and roll banda, a Drive By, most adta ki a debütáló albumát a Riotsquad Records-nál a múlt héten. A címe „ I miss every day without you kid…”. Képtelen vagyok abbahagyni a hallgatását, mióta megkaparintottam. A dalok többsége megragadt az agyamban, mióta múlt ősszel velünk jöttek UK-ból ( francba veled, Todd Price!)Meghallgathatsz egy részt a fent említett albumból a www.purevolume.com/driveby -on. Kapd össze magad, és csekkold ezt a bandát, különben meg fogod bánni, mikor már baromi nagyok lesznek ( gigantikusan óriásik). Megveheted a CD-jüket online, vagy a „való életben” egy CD boltban. Oké…bye.

U.i.:  Gerard és én nem lakunk már többé azon a címen, ami a lopott jogsijában szerepel, és ami mostanában a neten terjed. Ne vesztegesd az idődet azzal, hogy keresed/kutatod stb. stb. stb. Ti lökött kölykök még betörtök.

U.u.i.: 12 May 2007

 Mar 15, 2006 -- Dramarama...

Wow,

Hát ez nem oldott meg semmit. Csak annyi lett belőle, hogy most utáljátok egymást, márpedig sosem állt szándékomban ezt okozni. Igazán nem kell mentegetőznöm senki előtt. Kiállok valaki mellet, akit szeretek, és akire vigyázom. Kigúnyolhatsz engem vagy bárkit az interneten, egészen addig, míg a kicsi ujjaid le nem esnek, persze. Mindemellett ne „utálj” senkit! Gondolj úgy erre a csoportra, mintha valaki egy pont ilyen „ utáló csoportot” csinálna az édesanyádnak, édesapádnak, a bátyádnak, nővérednek, unokatestvérednek, stb. stb. Ez végtelenül felbosszantana téged, ne hazudj. Okom van arra, hogy felemeljen a hangomat, és megtettem. Fejezzétek ezt be és nőjetek fel. Akik megértették, amit írtam, le a kalappal. Akik meg nem, soha nem is fogják.

Én oh nagyon sajnálom, de boldog vagyok és szerelmes…nem szándékoztam senki kedvét elrontani.
-Mikey

Mar 14, 2006 – Pathetic/Szánalmas

www.livejournal.com/community/_ohihatealicia

hate/utálni
v. hat-ed, hat-ing, hates
v.tr.
gyűlöletet, ellenségeskedést érezni valaki iránt
megvetni
idegenkedést,undort érezni pl. utál mosogatni

v.intr.
gyűlöletet érezni

n.
nagyfokú rosszindulat vagy ellenszenv: gyűlölködés
az utálat vagy gyűlölködés egy tárgya: A kutyám utálja a lassúságot!

Valószínűleg ez a legnevetségesebb dolog, amit egész életemben láttam. Csak megyünk és nevetünk az összes hazugságon, féligazságon, és az összes ostoba dolgon, ami az emberek agyából pattant ki. Általában figyelmen kívül hagyom a szarságokat az interneten. Bot és kő. De van, mikor nagyon dühössé tesz ez az egész. Ti még csak nem is ismeritek őt! Hogyan lehetséges utálni valakit, akit még csak nem is ismertek?!?!?!?!? És ha ismernétek, valószínűleg legjobb barátok lennétek. Ő a legbámulatosabb és leghihetetlenebb lány ezen a bolygón, és az a lány, akit feleségül fogok venni. Kérlek legyetek tisztelettel irántunk, és magatok iránt. Találjatok magatoknak valami hobbit. Eregessetek sárkányt. Fejtsetek keresztrejtvényt. Tanuljatok meg kötni. Akadjatok le arról az elcseszett internetről.

 www.livejournal.com/community/_ohihatealicia = LOVE

Mar 11, 2006 -- May 12th 2007

May 12th 2007...

 

Mar 10, 2006 -- untitled

My way home is through you......<3 / Az utam hazafelé rajtad keresztül vezet…

 

Mar 9, 2006 -- MakeDamnSure

Ello,

Néhány nagyon jó barátomnak van egy új kislemeze. Buzdítalak, kérlek, hallgasd meg az új Taking Back Sunday-t, amit akármikor lejátszhatsz a profilomon. Örülni fogsz neki, ha megteszed. Nem tudom elmondani, mennyire beleitta magát ez a szám a koponyámba. És azt sem tudnám megmondani, hogy mennyire bosszantom Aliciát azzal, hogy folyton csak járkálok fel-alá a házban és ezt éneklem újra és újra. Ez már most a kedvenc nyári lekvárom, még ha nincs is még nyár. Ha tetszik amit hallasz, támogasd a bandát és töltsd le a kislemezüket kemény egy dollárért. Valószínűleg a legközelebbi kanapén találsz ennyit.

Love,
Mikey

Mar 8, 2006 -- fucking savages...

Ne kapd fel a vizet kölyök…nézd a dolgok jó oldalát…egy csomó fiatal hölgyet vezettél át az asszony létbe ma éjjel.

„Másodszor, békén hagyná már végre azt a szegény srácot mindenki?  Mindenki azon tűnődik, hogy mit vezetnek az emberek a bandában a „vonal szélére” vagy a „beolvasztásba”. Az egy szar, mint ez. To mennyire szeretnétek ha valaki feltenne a netre rólatok egy „ rizikós” képet? Több tapintatot emberek. Kibaszottul beteges.

U.I.: Los Angeles élve el fog temetni téged!

Mar 6, 2006 -- Taste of Chaos

Hello mindenki,

Ha lehetőséged van rá, kérlek csekkold le a Thrice-t, a Funeral of a Friend-et,a Story of The Year-t, és az összes többi olyan bandát, akiknek káosz ízük volt ebben az évben. Mi elmentünk tegnap éjjel a NJ show-ra, és nagyon jó volt. Láttunk rengeteg régi barátot és mosolygó arcot. Köszönet mindenkinek a kulisszák mögött, amiért ennyire otthonossá tettétek nekünk. És kösz a Thrice-nak, hogy velünk lógtak! MWAH!
-Mikey

U.i.: Deftones…cafatok. Rengeteg bámulatos emléket hoztatok vissza!

 

Mar 6, 2006 -- Frequently Asked Questions.../Sűrűn feltett kérdések

Hi,
Gyerünk, tisztázzunk néhány dolgot, mielőtt ismét útra kelnénk és szórakoznánk a myspace-en.

1)     Nincs asztmám! Ennek ellenére köszönöm az aggódást!

2)     Nem vagyok anorexiás, sem bulémiás, sem semmilyen –ás, amire csak gondoltok.

3)     Nem drogozom, nem cigizem, és nem iszom többé…egy darabig. Az egyetlen szenvedélyem most a kávé, a hat láb mélyen, és a guitar hero.

4)     El vagyok jegyezve, és örökké szerelmes lettem a leggyönyörűbb lányba az univerzumban. Kérlek, ne beszéljetek szart valakiről, akit nem ismertek. Mindig emlékezzetek a bölcs szavakra, amiket Thumper mamája mondott Bambinak: „ Ha nem tudsz semmi szépet mondani…inkább ne mondj semmit!”

5)     Én és Pete Wentz nem randizunk! Mi mindketten heteroszexuálisok vagyunk…vagyis…talán…uhm…következő!

6)     Nem kellett semmit csinálnom a 80-as értéktőzsde zuhanással.

7)     Eliza Siep sosem randizott a My Chemical Romance valamelyik tagjával!  Egyike a legjobb barátainknak az egész világon, és a legjobb haj stylist.

Ez minden most,
-Mikey

http://www.mikeywayonline.net/archives/mikey.php

 

 

MCRmyHungary - Zombeee 2007-2018

zombeee.gportal.hu
Design: Krisza 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!